Последни номинации преди големия финал на VIP Brother

Тази вечер ще се състоят последните номинации за VIP Brother 2013. Съквартирантите ще продължат да се номинират „лице в лице".

Но този път те ще могат да изберат участниците, които според тях трябва да останат в Къщата до самия финал на 16 ноември.

Тази вечер в Къщата предстои да се разиграе и последната Номинационна игра, наречена „Горе главата". BIG Brother ще призове Съквартирантите да активизират своето въображение и бързи реакции в нестандартна игра на думи. Кои Съквартиранти ще проявят най-голяма съобразителност, предстои да видите тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат политикът Ангел Джамбазки, напусналият шоуто рапър Мишо Шамара, фолк певицата Кали и водещият Румен Луканов.

Броени дни след края на VIP Brother 2013, в ефира на Нова ТВ ще стартира новото издание на BIG Brother ALL Stars. На 18 ноември Къщата ще отвори врати за новите атрактивни, известни и провокативни съквартиранти, които ще бъдат посрещнати от плеймейткте Златка Димитрова и Златка Райкова. Кои ще бъдат следващите участници в BIG Brother All Stars 2013, ще се разбере скоро.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене