Супер танцьорката на пилон Пантера Блексмит идва за уъркшоп

Легендарната танцьорка на пилон Пантера Блексмит ще гостува в България специално за Pole Dance Workshop week, което ще се проведе от 13-ти до 17-ти ноември.

Американката ще демонстрира уменията си на пилон пред български почитатели на еротично-акробатичното изкуство, а публиката ще я види на живо на 14-ти ноември в рок бар Rock IT. Докато танцува, Пантера ще бъде и модел на специалист по бодиарт, който ще изрисува тялото й в движение, по време на самата хореография.

Не по-малко впечатляващо ще бъде и музикалното оформление зад пулта, където „диригенти" на купона ще бъдат добре познатият тандем Краси Москов & Tony (RockAtive, Sugar DJs). Под надслов "Grunge & Nu Metal" ще звучи най-доброто от дискографиите на Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden, Stone Temple Pilots, Korn, Slipknot, Limp Bizkit, Papa Roach, Staind и много други любими алтернативни герои.

Пантера е първата дама в световен мащаб, която успява да изнесе танца на пилон извън рамките на баровете, вкарвайки акробатични елементи, които умело съчетава с еротика. Гвоздеят в програмата на американката е т.нар. „летящ танц на пилон", който освен от нея се изпълнява единствено в легендарния „Cirque du soleil". Освен със страхотните умения в танца, красавицата е известна и с атрактивната си визия - цялото й тяло е изрисувано в „котешки" татуировки.

Събитието е организирано от българската школа за танци на пилон у нас Sonya Pole Studio.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене