Пламен от VIP Brother губи почва под краката си

Последните, макар и положителни номинации, предизвикаха нови разделения в къщата на VIP Brother 2013 и днес Пламен ще се сблъска със сурови истини, изречени от един от най-достойните съквартиранти - Станка Златева.

Шампионката за първи път ще застане в явна конфронтация с Пламен, изразявайки цялото си разочарование от него. Фразата "Да бъдеш победител е отговорност!", изречена от олимпийката, окончателно ще всее смут в най-безкомпромисния играч на сезона.

Тази вечер Мариан ще се опита да събере парченцата от едно приятелство. Моделът ще започне разговор със своя доскорошен приятел Пламен, търсейки отново път към него. Въпросът е ще прости ли Пламен липсата на подкрепа от страна на Мариан?

С наближаването на финала напрежението в къщата ще се изостри до степен, в която всеки един от съквартирантите ще даде воля на емоциите си. Ваня Червенкова ще се опита да усмири избухналия конфликт между устремените към победа участници. В безсилието си тя ще изрече думите: "Ако не може да се обичаме, то поне да се уважаваме!", които ще се окажат индикация за положението в къщата.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене