Днес брадърите избират министър-председател

Съквартирантите на VIP Brother 2013 ще се сдобият със свой министър-председател.

Последната номинационна игра, която BIG Brother избра за съквартирантите се нарича „Избори". Кандидати за поста ще бъдат номинираните Ваня, Мира, Ирина, Лияна и Стойко. Всеки един от тях ще трябва да организира и проведе собствена PR кампания, да изработи рекламни материали, както и да заснеме предизборно видео.

Утре вечер по време на лайв изданието звездите ще трябва да дадат своя глас за най-надеждния Министър. Как ще се справят съквартирантите с предизборната платформа? Кой ще бъде най-убедителен и дали звездите ще покажат професионален подход, предстои да разберем.

Гости в лайв студиото ще бъдат - известната естрадната певица Тони Димитрова, която ще подкрепи Стойко Сакалиев, д-р Енчев в защита на Ваня Червенкова, радиоводещата Ива Дойчинова за Ирина Флорин и фолк изпълнителят Константин от страна на Лияна.

Трейлър за днешния епизод на VIP Brother 2013 ще имате възможност да видите през
Тази седмица, няколко дни преди големия финал на 16 ноември, къщата на VIP Brother 2013 ще бъде напусната от четирима Съквартиранти. В понеделник от 20:00 часа по Нова ТВ двама участници ще напуснат завинаги шоуто, а в сряда, те ще бъдат последвани от следващите двама, получили по-малка подкрепа от зрителите.

Само един от петимата номинирани ще намери своето място сред финалистите в края на сезона и през последната седмица застрашените съквартиранти ще трябва да дадат всичко от себе си, за да докажат, че именно те заслужават да бъдат сред победителите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене