7 награди „Златна бленда” за „Под прикритие”

Сериалът на БНТ „Под прикритие" взе седем от десет награди в първото издание на конкурса за български телевизионни и кино- продукции „Jameson Златна Бленда".

„Под прикритие" спечели симпатиите и на публиката, и на журито, и получи и двете статуетки в престижната категория "Най-добър сериал на годината". Журналисти, блогъри и киномани оценяваха номинираните филми и сериали.

Звездата от сериала Захари Бахаров си тръгна с три от призовете - в категориите "Лошото момче на България", "Най-запомняща се реплика" и "Най-гореща двойка" с Милена Николова - Миленита в ролите на Иво и Ади.

В категорията „Най-грабваща история" статуетката бе за драматичната любов между Ади и Косъма и сцената с убийството на Косъма, която предизвика множество дискусии в социалните мрежи. Последната награда бе за "Най-добра екшън сцена".

Трите сезона на „Под прикритие", които се излъчваха по БНТ, спечелиха симпатиите на зрителите и киногилдията. В момента вървят снимките на четвърти сезон, който обещава неочаквани обрати в сюжета и много предизвикателства.

Криминалната поредица се излъчва в над 70 държави в целия свят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене