Трима нови участници в Музикална Академия

Борис Годжунов, Ники и Линда са новите трима участници. в Музикална Академия. Те ще живеят и ще репетират заедно със зведите от шоуто до петък, когато ще излязат с тях на една сцена, за да представят своята песен. Тримата нови участници влизат с благотворителни мисии като всеки подкрепя своята кауза. Борис Годжунов ще набира средства за пенсионираните музиканти от Съюза на българските артисти. Ники Захариев ще пее, за да подпомогне талантите от фондация "Сирак". Сирийката Линда ще пее за своите сънародници, които са бежанци в България. Тримата бяха топло приети от участниците, а всички вярват, че музиката има силата да помага.

На елиминационния концерт журито спаси Георги, зрителите Етиен Леви, а Сантра напусна Музикална Академия.

Георги изпя с много емоция песента на Shontelle Impossible заедно с Мария и Прея. Журито бе единодушно, че се е справил превъзходно и го спаси от изгонване. След края на изпълнението му на сцената се качи негов фен и му поиска автограф, което изненада всички, а водещите коментираха, че дори са се стреснали.

Етиен Леви представи една от хитовите песни от репортоара на група Трик "Такава нощ" заедно със Стенли. Втората му изпълнение бе отново българска песен на Васил Найденов "Междучасие". Въпреки критиките на журито за неточности в изпълнението Етиен и спечели над 60% от зрителския вот и продължава участието си в академията. Борис Годжунов наблюдава концерта отстрани и бе истински щастлив, че ще види своя стар приятел в академията, където ще могат отново да репетират заедно. Етиен сподели, че много обича и цени Сантра и е готов да си отиде, за да остават по-младите участници.

Сантра се появи като цвете с разкошна бяла рокля тип лале. Водещият Андрей каза, че по-скоро прилича на кокиче, а Люси Дяковска я оприличи на Тинкърбел. Все пак болното гърло на Сантра оказа влияние и макар според журито тя да се престави добре само 36,6% от зрителите гласуваха за нея и тя напусна шоуто. Сантра пя песента на Ed Sheeran "Give me love" с Дичо, a второто й парче бе на Мария Илиева "Сама". Здравко не пропусна да каже че има много секси низини в изпълнението й, а Люси настояваше, че тя трябва да остане в шоуто.

В началото на шоуто имаше остър "дебат" честно ли е Кичка Бодурова всеки път да пее свои песни, които тя познава много добре, а всички останали в академия да трябва да учат и репетират нови. Повечето участници в Академия казаха, че това не е проблем за тях, единствено Прея изрази мнение, че това е привилегия.

Кичка се защити с аргумента, че не я притеснява ученето на нови песни, защото тя има личен рекорд, при който е успяла да запише 14 за два дни. Хората не познават творчеството й, защото 20 години е зад граница. Тя разясни, че нейната цел не е победа, а представянето на песните й в шоуто. Рут Колева коментира, че е най-добре да се променят правилата и хората да не гласуват за Кичка, за да може 100-те хиляди лева да ги спечели някой, който наистина ще промени живота си с тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене