В понеделник вечер нови съквартиранти ще сложат началото на Big Brother

Предстои интригуващ сезон на Big Brother All Stars, който ще събере известни, провокативни и атрактивни съквартиранти.

На 18-ти ноември ще се постави големият старт на Big Brother All Stars 2013. В Къщата ще влязат 11 участника, които ще бъдат посрещнати от двете плеймейтки Златка Димитрова и Златка Райкова. Концепцията на новия сезон на Big Brother All Stars е да изправи рамо до рамо най-големите звезди от популярни риалити формати.

„Сезонът ще бъде изключително интересен, защото този път няма да има "просто стари Брадъри", а любимите персонажи от най-успешните сезони, както и емблематични представители на X Factor, Survivor и „Черешката на тортата"!" сподели продуцентът на предаването Нико Тупарев. „Искаме да направим шеговит сезон с много позитивни преживявания. В този аспект Станка и Стойко определено ще ни липсват!" добави той.

В продължение на един месец всеки един от тях ще се опита да утвърди спечелената вече слава, да впечатли зрителите на Нова ТВ и най-важното - да стигне до заветното първо място в Big Brother All Stars 2013. Другата новина e, че наградата за новия сезон ще бъде материална и внушителна!

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене