Дичо отнесе глоба от 10 000 лева в Музикална академия

Дичо е първата звезда в Музикална академия, която продуцентите глобиха за неспазване на дисциплината и нарушаване на договора.

Глобата е в размер на 10 000 лева, заради закъснение от 5 часа. Дичо вече има няколко предупреждения да се прибира навреме след участия извън академията, тъй като редовно закъснява. На елиминациите във вторник Дичо, Етиен и Мария Драгнева ще се изправят един срещу друг.

Дичо бе посочен от Етиен да се яви на елиминационния концерт. Той ще се съзтезава с песента на Robbie Williams Angels, за която ще му партнира Поли Генова. Втората песен, която е подготвил е „Не мога да спра да те обичам" на Д2. Етиен избра да изпее „Светът е за двама" на Орлин Горанов в компанията на Кичка и Стенли, а второто му изпълнение е авторската му „Шма Исраел".

Хубавата Мария ще има подкрепата на Георги и Прея за песента на Whitney Huston - One moment in time, а за втора песен е избрала Alicia Keys - If I ain't got you.
В най-дисциплинирания и авторитетен отбор на легендите се оформиха два лагера - Кичка и Стенли срещу Етиен. Гранд дамата Кичка Бодурова и бунтарят Стенли приемат с насмешка многочасовите репетиции на Етиен. Шегуват се че „вие като чакал" и го оприличават с разнообразни герои.

От своя страна е той е под голямо напрежение, защото това е трета поредна номинация за елиминиране. Етиен усеща нетърпимостта от страна на колегите си и се опитва да намира разбиране при по-младите изпълнители. В разговор с Мария той сподели, че усеща как от отбора на легендите го коментират негативно, докато той репетира и това го натъжава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене