Съквартирантите изкарвата пари като улични музиканти

Тази вечер звездите ще влязат в своята следваща мисия, наречена „Улични музиканти". Всеки един от тях ще покаже най-добрите си умения, с които да спечели минувачите. 

Какво друго се случва с участниците в шоуто? Снощи в къщата влезе певицата Райна, която е дванадесетият участник в сезона на риалити звездите. Днес зрителите ще видят първия ден за певицата в Къщата и ще разберат как се чувства тя, делейки една спалня с най-колоритния съквартирант - Недялко.

Само три дни след началото на Big Brother All Stars 2013, довечера в къщата ще се завихри истинска буря от конфликти и емоции, в центъра на която ще се окажат Златка Димитрова и Златка Райкова. Шоуменът Недялко ще си позволи да засегне изключително важна тема за Златка Димитрова, което ще я тласне към тежка емоционална криза. Джийсън от своя страна ще започне война с Райкова, скривайки всичките й гримове и разкрасителни принадлежности.

Кой ще бъде провъзгласен за „Майстор на уличните представления"? Как ще завършат скандалите между съквартирантите и дали Къщата ще бъде разделена на лагери- зрителите ще видят тази вечер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене