Секси момичетата от The Sicret Garden Show отпразнуваха 4 години на сцената

Биляна Йотовска

Красавиците Биляна Йотовска и Невена Водиничарова и техния арт денс проект The Sicret garden отпразнуваха своя четвърти рожден ден. Красавиците се събраха в столичния нощен клуб Син Сити, за да отбележат своя специален ден.

Момичетата разказват, че през октомври 2009 г. се ражда и осъществява идеята за The Secret Garden Show, което съчетава едновременно денс пърформанс и елементи от фешън спектакъл. Това събитие е дело на две млади и амбициозни български топ модели - Биляна Йотовска и Невена Воденичарова. В продължение на годините са били лица на букинг агенцията Solar и са танцували на сцената на световни DJ-и, като Paul Oakenfold, Bob Sinclar, Pete Tong, Danny Tenaglia, Roger Sa...nches, Victor Calderone, Sandy Rivera, Steve Angello, Dimitry from Paris...и много други..

След близо 10-годишни изяви на модни и денс събития, Биляна и Невена решават да създадат свое самостоятелно шоу. Те са вдъхновени от детската книжка на Франсис Бърнет - „Тайната Градина". Там е описано едно тайнствено и красиво място, в което се случват чудеса.. Целта на момичетата е, да избягат от комерсиалните танци и да превърнат вечерта в изключително преживявяне за присъстващите.

В тяхното шоу може да се види един нов тип перформанс, който е чиста импресия и кара хората да фантазират и да попаднат в друг свят - приказен и красив. Партито е смесица от музика, клубно осветление и невероятни танци плюс възможно най-екзотичните костюми. Момичетата използват специална приказна декорация.

Костюмите се изработват от няколко дизайнери и художници. За някои от партитата танцьорите излизат облечени с бельо от водещи световни марки, като Triumf, Sloggi, Seven Seconds, La DolceVita и Flirt в съчетание с огромни криле и шапки с пера. На сцената на Тайната Градина излизат и балерини, в класически костюми и мимове от театара, които придават изключителен чар на вечерта и забавляват гостите. Клубът, в който се провежда събитието, заприличва на истинска градина, в която се появяват приказни същества, ангели, птици...и огромни живи цветя.






 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене