Ели Гигова скочи на хоро в "Търси се..."

Водещата на късното шоу "Голата истина" Ели Гигова ще бъде специален гост в новото издание на "Търси се..." - тази неделя, 24 ноември, от 11 часа. За истинския образ на Ели отвъд фамилията и името на баща й, ще разкажат най-близките й хора.

Първата изненада за водещата ще бъде актьорът Любо Нейков, с когото заедно забавляват зрителите на bTV в сатирично-комедийното предаване "Голата истина". Той я описва като изключително чувствително момиче, което преживява всичко много силно и разкрива личните си впечатления от Ели. Той ще разкаже за трудния момент, когато се наложило Гигова да напусне работата си в Европейския парламент заради ангажимента, който е поела към "Голата истина".

С типичното си чувство за хумор Любо Нейков ще предложи интересно предизвикателство на своята колежка, а именно да изиграе едно хоро. Какъв е скритият контекст зад тази провокация, зрителите ще разберат тази неделя.

Екипът на предаването гост ще разкрие повече и за силното приятелство между Ели Гигова и бившия й работодател - евродепутата Илияна Йотова, която споделя какво всъщност се крие зад наглед крехката фигура на тв водещата. Тя не скрива, че й е била сърдита заради решението да сложи край на кариерата си в Евро парламента и да отиде в телевизията, но добре съзнава, че това е голямата й любов.

 Една от най-вълнуващите и емоционални срещи на телевизионната водеща ще бъде с нейната майка - Жени, с която са много близки. "Тя е много жалостива, но в същото време и много напориста. Най-трудният й период беше когато отиде да учи в Париж и да се справя сама", ще разкаже майката на Ели.

Тази неделя в „Търси се..." Ели Гигова ще направи своята откровена изповед за това трудно ли е да докажеш себе си след като си момиче, чиито нужди са презадоволени, каква е цената да извоюваш собствено място и какви са трудностите, които трябва да преодолееш.

Каква е била Ели в лудите си години във Франция? Това ще разкрият водещите благодарение на срещата в студиото с Кирил - французина с български произход и най-близкия приятел на Ели от Париж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене