Кюрпанов в любовен триъгълник

Снимка: Мариан Кюрпанов

Моделът Мариан Кюрпанов, който се класира на второ място по зрителски симпатии във „ВИП Брадър", разкри личната си история с бившата си приятелка. В „На кафе" той сподели интимни тайни, за които съзнателно е мълчал - не само заради шума, който не обича, а и заради страха, че отново ще бъде наранен, пише "България Днес".

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Мариан разказа, че влязъл в италианския формат на „БИГ брадър", за да изясни отношенията си в любовен триъгълник, в който бил замесен. Момичето, с което ходел моделът - Силвия, го предпочело пред друг - екзотичен красавец, в когото се влюбила. Българинът призна, че Силвия била поредната жена, която си играела с чувствата му.

„Тези хора, които по една или друга причина коментираха сексуалността на брат ми, нека видят кадрите от това шоу и да преценят какъв е той", коментира братът на модела - Иван.

„Това са неща, които дълбоко са ме наранили и коренно променили. Силвия ми беше приятелка, жена, сестра - човек, с когото имах дом и усещане за семейство. В един момент всичко се промени, всичко беше изкоренено. И стигнах до извода - по-добре сам самичък, отколкото наранен".

Според модела попфолк певицата Лияна много приличала на Силвия - по мислене и поведение. Ето защо той нямал куража да стигне по-далеч с нея, защото изпитвал страх, че отново ще бъде наранен.

„Аз съм голям романтик, обожавам романтиката. Лили е страхотен човек! Извън Къщата тя ми се стори много по-спокойна. Ръцете й бяха топли. Представете си, на какво напрежение е била подложена в шоуто. Много е готина!", каза още Мариан Кюрпанов.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Задайте си тези 4 въпроса, преди да се разделите с половинката си
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)

Напишете дума/думи за търсене