Васко Кръпката гледа американската сватба на дъщеря си по скайп

Васко Кръпката се сдоби с американски зет. Дъщеря му Василена вече не е Георгиева, както беше по баща, а Дей и така е от януари, писа "24 часа".

26-годишната художничка, която работи в САЩ от няколко години, се омъжила за своя приятел Итън. Кръпката и майка Елена не могли физически да присъстват на церемонията отвъд океана.

Но пак видели цялото тържество, само че по скайп.На купона имало човек, натоварен с важната задача цяла вечер да разнася един лаптоп, за да могат родителите на булката да гледат какво се случва. "Свързахме се по скайп.

Събрахме се вкъщи цялата рода, така че всъщност бяхме там", казва музикантът.
Докато Василена вървяла към олтара, по нейно желание звучал не сватбеният марш, а "Пиленцата" на "Подуене блус бенд" - песен, която Кръпката е посветил на двете си деца - нея и брат Борис, който се дипломира в Консерваторията наскоро и е музикант като баща си.

Зетят е американец с индианска и ирландска жилка. Казва се Итън. С Василена се запознали в Америка, където тя останала за постоянно заради него. Двамата скоро ще дойдат в България и ще останат около месец, за да вдигнат още една сватба в края на януари в София. Подробности Кръпката не издава "заради опасността да се стекат твърде много хора". Тържеството си организира Василена по интернет.

Кръпката и жена му ще видят Итън на живо за първи път. А след партито младоженците тръгват на турне с "Подуене блус бенд". "Вземаме ги с нас, за да види Итън какъв хубав живот е оставила дъщеря ми и откъде идва - от едно прекрасно място с много музика и купон", казва бащата на булката

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене