Никол Шерцингер - на половин бутилка розе в X Factor

Отговорът на въпроса „Беше ли пияна Никол по време на съботния X Factor?”, вече е ясен, след като певицата публикува в Twitter своя снимка зад кулисите, с празна наполовина бутилка вино и чаша в ръка. Заглавието на снимката е „Моля, гласувайте за моите момичета, благодаря на удивителния си отбор“, пише "Дейли Мейл".

Бившата певица от Pussycat Dolls, бе принудена да отрече, че е била пияна по време на предаването, след като се появи на сцената по-въодушевена от обикновено, забравяйки да се представи. На снимката, която звездата публикува в Twitter след шоуто обаче, ясно се виждат четири чаши за вино, полу-изпита бутилка розе и половин чаша с червено вино.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

По време на шоуто, отбелязващо 10-годишнината на предаването, потребители на социалната мрежа изразиха своето безпокойство относно поведението на Никол. Рос Джоузеф попита: „Никол отново ли е пияна?“, а друг потребител пише: „Никол Шерцингер винаги изглежда пияна!“. Опасенията относно певицата се появиха, след като Никол отрече да е пила преди да влезе в ролята на съдия в шоуто, в началото на ноември, а говорител заяви, че „тя просто влиза в настроение за забавление“.

 Няколко часа след края на съботното предаване, Никол е забелязана да се насочва към лондонски нощен клуб. Звездата изглежда зашеметяващо в черния си костюм, упътила се към клуба само с мобилния си телефон в ръка, където афтър-партито е в разгара си.

Факсимиле: Дейли Мейл
Факсимиле: Дейли Мейл
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене