"Аеросмит" пристигат за първи път у нас

Снимка: Уикипедия

Невероятната рок-група "Аеросмит" идва за първи в България. На 17 май родната публика ще има възможност да види на живо уникалната банда, съобщиха организаторите от „София Мюзик Ентърпрайсис".

През лятото на 2014 г. групата тръгва на европейско турне, включващо изяви на стадион „Олимпийски" в Москва, „02 Arena" в Берлин и на Download Festival във Великобритания. Великолепната петорка ще бъде в оригиналния си състав, точно както при основаването си през далечната 1970 г. в Бостън, Масачузетс: Стивън Тайлър (вокали), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани). 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева 

На стадион „Локомотив" ще имаме възможност да се насладим на най-великите им хитове, както и на песни от последния им албум Music From Another Dimension - първият студиен проект на групата от 11 години.

Билетите за концерта на Aerosmith ще бъдат на цени между 70 и 150 лева. Първите 500 броя от всяка ценова категория ще са на промоционална цена с 10% отстъпка. Продажбата на билети започва на 27 ноември 2013 г. от 10 часа. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене