Семейство Бекъм си купиха луксозно имение за 40 млн. паунда

<span class=

Семейство Дейвид и Виктория Бекъм пръснаха 40 млн паунда за луксозен палат в Лондон, пише „Дейли мейл".

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева 

38-годишният бивш капитан на английския национален отбор по футбол и съпругата му инвестирали допълнително още 5 млн. паунда в ремонтирането на четириетажното имение, разположено в западната част на Лондон.

Луксозният палат ще разполага с фризьорски салон, салони за маникюр и грим, както и отделна стая за колекцията от обувки на дизайнерката Виктория.

Персоналът и охраната на имението ще имат достъп до тунел, който незабелязано ще ги отвежда до втора къща. Вече е инсталирана специална звукова система, която пуска музика във всяка стая и може да се контролира с телефон или компютър. Звездната двойка планира да монтира и водоустойчиви телевизори във всяка баня.

Децата на семейство Бекъм ще заемат втория етаж от имението, който разполага с три спални, всяка със собствена баня. На първия етаж пък се кабинет, фитнес зала и стая за масаж, също и три стаи за персонала и малка градина. Палатът разполага и с подземен гараж, в който семейството ще пази автомобилите си.

Семейство Бекъм продаде имението си в Хертфордшър, известно като Бекингамския дворец, за 12 млн паунда. Те обаче са собственици и на къщи в Калифорния, Дубай и вила за 2,6 млн паунда в Южна Франция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене