Дулсе Мария - борбената романтичка

 

Изпратено от  Ивана Тракийска
ivana trakijska [[email protected]]

Здравейте! Искам да ви разкажа за мексиканката Дулсе Мария. Тя е страхотна певица и актриса.

 

 

 

Как Сладкишчето покори славата

Напълно в духа на зодията си Дулсе се прицелва в славата още от детските си години. Тя за първи път се появява в реклама, когато е едва осем годишна. Играе и в телевизионните предавания Plasa Sesamo, EL Club De Gaby и Discovery Kids. През 1996-а влиза в групата Kids, а през 1999-а се присъединява към Jeans. Най-популярната им песен е „Вярно сърце" (Corazon Confidente). През 2001-а игае в Primer Amor... А Mil Por Hora с Анаи, заедно с която през 2004-а играят и в „Hепокорните" (Rebelde). В нашумелия сериал я кани продуцентът Педро Дамян след като се уверява в способностите й от ролята на мечтателката Марсела Мехия от хитовата мексиканска сага Clase 406. Теленовелата „Непокорните" има грандиозен успех в Мексико и по целия свят.


Почти по това време се ражда и музикалната формация RBD. Заради популярността на сериала Анаи, Дул, Маите и другите от групата (Кристян Чавес, Алфонсо Ерера и Кристофър Укерман), подписват договор с Pepsi. А Дул сключва контракти с Garniere, Kotex u Cklass Shoe Ware.


Като цяло групата има много награди, една от които най-добър попалбум за тавата Celestial (2007). А самата Дул има награди за най-добра актриса във филма „За момичето, което открадва сънищата ми" и призната за най-секси момиче на Мексико от списание Quien.


За съжаление на феновете им, членовете на група RBD се разделиха миналата година и обиколиха Южна Америка и Европа. Последният им албум „За да забравиш за мен" (Para Olvidarte De Mi) включва 13 песни.


На 13 февруари миналата година излезе книгата с поеми на Дулсе - Dulse Amargo.

Признание

Продуцентът Дамян: „След като в предишния сериал Дулсе изигра сладко и романтично момиче, не можех да повярвам, когато тя поиска да бъде борбената и агресивна Роберта в „Непокорните". Но на кастинга се представи отлично и не остави никакви съмнения, че тя е подходяща за ролята."

Визитка


- Родена е на 6 декември 1985 в Мексико Сити. Цялото й име е Дулсе Мария Еспиноса Савиньон.
- Зодия Стрелец.
- Първият й артистичен прякор е Сладкишчето, заради жизнерадостния й характер.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене