Орлин Павлов - една красива приказка

 

Изпратено от Александра Сиракова

Здравейте, аз съм фенка на Орлин Павлов вече от шест години и се надявам да ме включите в рубриката Fanzone. Сама направих фен сайт на Oрлин www.orlin-pavlov.piczo.com, който поддържам колкото мога. Статиите в него също са мои. Направила съм и фен страница във facebook, която добива все по-голяма популярност. Дано ви хареса статията ми и да я публикувате! :))

 

Кариера


Орлин Павлов е едно момче с невероятен глас, който кара всяко момиче да се разтопи... Славата му дойде докато беше вокал на Каффе, песните им се харесваха много, а за много той беше секссимволът на българската поп музика. С участието си в Dancing stars, Орлин показа че има талант и в танците. България го обикна, а той доказа на всички, че живота трябва да е забавен и весел и човек да се усмихва по-често. И аз няма да забравя думите му: „Защо да не съм винаги усмихнат? Когато съм усмихнат, предавам усмивката си на някой друг, той на още някой и така целият свят става усмихнат"

Първият концерт

"Една любовна вечер в операта с Орлин" е първият самостоятелен концерт на певеца. Той се състоя във Варненската опера, а интересът към него беше много голям. Бившият солист на Каффе остана много очарован и с невероятни спомени от този ден.

Личният живот

След като преди известно време Орлин се раздели с дългогодишната си приятелка и около две години беше сам, в момента има връзка и живее с танцьорката Яна Акимова -неговата партньорка по танци. Двамата заедно спечелиха в Dancing Stars и малко след това се събраха. Много са щастливи, продължават да ги канят да пеят и танцуват по участия, а синеокият чаровник е по-щастлив от всякога. Има слухове, че скоро може да има и сватба, а това може само да ни радва.

Напоследък

Освен че междувременно работи върху нови песни в студиото, наскоро Орлин засне фотосесия за Design Group, където изненада всички с различна визия. Той се снима още за много списания (заедно с Владо Карамазов и Белослава), стана рекламно лице на Coca- cola light за България, беше водещ на наградите на „БГ радио", посрещна 30-ия си рожден ден в Black Label, където пя и радва свои фенове. Беше и кавалер на най-красивата абитуриентка за 2009-а. Около него ангажиментите не спират, защото той е страхотен и много талантлив.

Блиц

най-много в себе си харесвам: усмивката
никога не пропускам: да си кажа мнението
обичам: космоса
мразя: свинщината в България
истинската любов за мен е: взаимната и споделената
мисията на живота ми е: засега неизвестна
не излизам от вкъщи без: телефона си
не заспивам без да: затворя очи
не ми личи, че: съм малко дърт
уморявам се от: скапаните пътища
не ме е страх от: дупките в София
трябва да престана да: се чеша по главата, когато мисля
щастлив съм, когато: по-доволен човек, отколкото доволна свиня

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене