Недялко напусна Къщата със силен рев, Златка крещи на Джийсън

В понеделник вечер Недялко Лазаров напусна Big Brother All Stars 2013. Преди това бизнесменът извика всички съквартиранти.

Сложи си короната, която те му бяха подарили по-рано. Изнесе реч. Рева дълго и не искаше да излиза. В крайна сметка след няколко подканвания, той се сбогува и си тръгна от шоуто. Той излезе изключително разстроен от къщата, но с успокоението, че „публиката го изкарва, за да го гледа на живо".

Недялко беше първият изгонен от шоуто, след сериозно съревнование със Златка Райкова, Киро Скалата и Джийсън Брад Люис. В своето предизвикателство Недялко показа отново любовта си към сцената, изпълнявайки комичен и нестандартен вариант на песента на Джийсън. Тази вечер от 20 ч. ще се разрази един от най-големите скандали в историята на шоуто. Златка Райкова ще се изправи лице в лице със злосторниците, които й въртят номера в къщата и това ще доведе до открита война.

Плеймейтката, която търпя всевъзможни номера от Джийсън и Пенка, ще създаде такъв сериозен конфликт, какъвто двамата съучастници не са и предполагали. В Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще бъдат изречени най-тежките думи, а враждуващите ще стигнат до действия, които ще въвлекат всеки един от съквартирантите в кризисната ситуация.

Довечера Джийсън Брад Люис и Пенка ще получат тежка присъда от Big Brother за извършеното в Къщата. Тандемът ще се озове „зад решетките" в отделно помещение в Къщата, което наподобява истински затвор. Страданията на певеца и бившата претендентка за "Мис България" обаче, ще бъдат само привидни.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене