Къванч Татлъту участва в нов турски сериал по bTV

Къванч Татлъту

Най-гледаният турски сериал в момента - "Огледален свят", завършва с лош край. Ферия и Емир се женят, но по време на първия сватбен танц Халил вади пистолет и стреля по булката, пише 24 часа. 

Би Ти Ви ще излъчи края на турския сериал другата година на 13 януари в понеделник. Още на следващия ден, на 14-и, на мястото на "Огледален свят" в праймтайма тръгва друг турски сериал - "Север, Юг". Това е най-гледаният сериал в Турция и една от най-чаканите поредици у нас, според форумите в интернет.

В "Север, Юг" участва Къванч Татлъту, най-добрия и скъпоплатен турски актьор. У нас той стана популярен с ролята си на Мехмет Шадоулу в "Перла", както и на Бехлюл Хазнедар в "Забраненият плод".

В новия сериал събитията се въртят около двамата братя - Кузей (от турски - север) и Гюней (от турски - юг). Кузей (Къванч Татлъту) учи във военна академия, а Гюней (Буура Гюлсой) работи много, за да напусне баща си и да живее свободно. Двамата обаче са влюбени в едно и също момиче - Джейме (Йойкю Карайел).

Епизодите са общо 80 в оригиналния формат от по час и половина. В България един епизод ще продължава по 40-минути. Лентата се снима и излъчва 2 години в Турция - от 2011 до 2013 г. Финалният епизод беше показан през лятото и събра рекорден брой зрители пред екраните.

Би Ти Ви започва да го излъчва на 14 януари от 20 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене