Тази вечер ще бъде обявена голямата награда на Big Brother All Stars

Съквартирантите ще научат от Big Brother какъв ще бъде трофеят на победителя и много от тях ще се окажат развълнувани и още по-мотивирани да спечелят първото място на сезона.

За Денди и част от съквартирантите това ще бъде повод да изразят цялата си ирония и насъбрани впечатления от къщата. Седмичната мисия, която предстои за съквартирантите, за първи път ще разтопи ледовете в къщата. В играта, наречена „Камък, ножица, хартия", участниците ще се разделят на три отбора, за да се преборят за седмичен бюджет или да се задоволят със солетите, като единствен деликатес за следващите дни.

Къщата ще бъде разделена на три зони, а всеки отбор ще има свои отличителни знаци. Членовете ще бъдат вързани с въжета и ще трябва да се придвижват в комплект, независимо накъде се отправят. По ирония Пенка ще се окаже в един отбор със своите противници в шоуто - двете Златки и Маги Желязкова. Те ще използват момента на уединение, за да дадат на Пенка своите съвети по повод поведението й и отношението към останалите.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене