Етиен ще пее Hit the road Jack на португалски

Тази вечер звездите от Музикална академия ще трябва да изпеят голям хит в различен аранжимент. Това се оказа една от най-трудните задачи до момента и всички репетираха много упорито.

Втората песен, която ще изпълнят звездите е в памет на легендите на българската музика, защото великите изпълнители трябва да се помнят.
Кичка Бодурова ще изпее песента на Лили Иванова "Измислица", а трибютната и песен ще бъде "Една българска роза" на Паша Христова.

Етиен ще изпълни Hit the road Jack на португалски. Второто изпълнение ще бъде в памет на Петър Гюзелев и е големият хит на Щурците „Рок в минало време".
Поли ще пресъздаде песента на Adele Rolling in the deep, като за изпълнението й танцьорите от Studio 121, както винаги ще изненадат зрители и жури с уникална хореография, пресъздавайки Тайната вечеря. Втората песен на Поли е „Чико от Пуерто Рико" на Леа Иванова.

Дичо ще изпълни Entersandman на Metallica. Втората му песен е „Синьо" на Сленг в памет на Дими. Жоро ще представи Stay на Rihanna, преобразена до неузнаваемост, а втората му песен е „Блажени години" на големия Жоро Минчев.
Прея ще представи Nobody's wife на Anouk. Второто й изпълнение е на Емил Димитров- „Ако имах чук".

Три седмици преди финала в Музикална академия останаха само 6 звезди, които се състезават за голямата награда от 100 000 лева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Задайте си тези 4 въпроса, преди да се разделите с половинката си
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)

Напишете дума/думи за търсене