Лора Караджова: Винаги съм влюбена. Това ме вдъхновява

Снимка: Архив

Имало е време, когато рокдинозавърът е бил змей... "Баща ми винаги е бил един много готин родител, с когото много сме се забавлявали. Бяхме си измислили една игра "Змей".

Всяка вечер с брат ми нямахме търпение да се прибере вкъщи и да играем с него. Той криеше някакъв предмет по себе си - дали в косата си или някъде по дрехите, и с брат ми направо го разкоствахме, за да го намерим, а той се правеше на змей и ни премяташе, плашеше ни и постоянно се боричкахме. Беше наистина много яко и това си остана един много любим период от детството ми", споделя Лора Караджова пред "24 часа".

Лора Караджова си спомня времето, когато е била малкото момиче на татко. Защо Лора? Защото е поела по стъпките на баща си и защото искаме да разберем каква е ролята на любовта и в нейната музика.

Да си дъщерята на Данчо Караджов обаче освен с игрите, върви и с името, с което винаги ще те свързват. "Никога не съм се чувствала в сянката на баща ми, нито съм имала усещането, че ни сравняват. Просто двамата сме много различни. Той е мъж, а аз - жена. Музиката, която правим, също е в различни стилове", продължава Лора. Тя е свикнала да се оправя сама и сама да взима решенията. "Човек трябва да прави това, което душата му казва и да следва този си вътрешен глас. Аз винаги му се доверявам. На баща ми представям готов проект - напълно завършен. Питам го какво мисли, но каквото и да каже вече няма връщане назад."

Лора се допитва до него за важните неща. Пита го и когато получава предложение от "Плейбой". "Баща ми беше първият човек, когото попитах. Него и майка ми. Те казаха, че е окей. Какво толкова? В крайна сметка да си корица на "Плейбой" дори е престижно. Това е и един спомен, към който може да се върнеш след години и се почувстваш отново млад, слаб и красив."

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Разбира се, мислила е за обща песен с баща си, но времето все не стига. Сега всеки е зает със своите задачи. Певицата е готова с една от тях. До дни ще излезе новото парче "Бай-бай", написано от Криско. "Това е послание за мъжете, които трябва да се махнат от твоя живот. Моите песни общо взето все мъже ги пишат и текстовете им винаги съдържат някакви послания, които са към тях. Може да е много странно, но някак си намират точните думи да опишат това, което една жена иска да каже на един мъж."

Все пак стигаме и до темата за любовта. Също като баща си и Лора е осъзнала колко важна за творчеството е тя. "Винаги когато пея, насочвам мислите си към определен човек, към когото имам силни чувства. По този начин зареждам изпълненията си и тази енергия достига и до хората. И винаги съм била влюбена. Дори сега съм се вдъхновила да направя една романтична песен, посветена на човека с когото съм в момента", споделя изпълнителката. Ще направи и общо парче с Кристо, което ще бъде в неговия стил. Нали любовта има много прояви?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене