Пенка учи история и математика, за да остане в Big Brother

За да не отпадне на елиминациите тази вечер, Пенка ще има нелеката задача да покаже знанията си по различни предмети, изучавани в училище, както и да надгради нови само за няколко дни.

Интелектуалецът Денди ще влезе в ролята на ментор на новата ученичка и ще се постарае да разшири светогледа на Пенка. Двамата ще се обърнат към математиката, историята и граматиката, за да разберат какво културно ниво е достигнала бившата претендентка за миска.

Номинираните съквартиранти за изгонване от къщата ще покажат най-доброто от себе си, надявайки се да запазят мястото си в сърцата на феновете си. След като Джийсън Брад Люис беше изгонен лично от Big Brother, рамо до рамо ще застанат Златка Райкова, Лео и Пенка, които ще покажат в индивидуални предизвикателства инвестираните усилия по време на житейския си път.

Италианецът Лео Бианки, който живее от години в България, ще получи задача, която ще подложи на истинско изпитание натрупаните познания от българската култура и граматика. Лео ще покаже майсторство в езика. Той ще трябва да допълва различни фрази и да отгатва някои от тънкостите на българската реч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Задайте си тези 4 въпроса, преди да се разделите с половинката си
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)

Напишете дума/думи за търсене