Меган Фокс по-гореща от лятото

Аз съм голяма фенка на Мегън Фокс и затова написах статия за нея. Много обичам вашето списание и се надявам да я публикувате

Едно 23-годишно приказно красиво момиче затъмни през последните две-три години всички прехвалени красавици на Холивуд. Тя не слиза от върховете на различните класации за хубост и сексапил, за сърцето й водят люти битки прочути имена в шоубизнеса, режисьори и продуценти се надпреварват да я канят в нови хитове. Това е Меган Денис Фокс, американска актриса, която е родена на 16 май 1986-а в Рокууд, Тенеси, САЩ. Мегън има една по-голяма сестра. Родителите й се развеждат, когато е малка и тя със сестра си отива да живеят заедно с майка си при нейният втори съпруг.
Меган започва да учи актьорско майсторство и танци едва петгодишна в Кингстън, Тенеси. На 10 години тя се мести заедно със семейството си във Флорида и продължава да учи. 13-годишна започва кариерата си на модел и печели няколко награди на American Modeling and Talent Convention.

Дебютът на Меган на големия екран е през 2001-а във филма Holiday in the Sun, където си партнира с близначките Олсън. През 2004-а участва в една от сериите на „Двама мъже и половина". Снима се и във филма Confessions of a Teenage Drama Queen, където участва и Линдзи Лоън.

През 2007-а идва и голямата слава с филма „Трансформърс", където играе Микаела Банес.

Интересни факти:

  • има 8 татуировки
  • има френски,ирландски и индиански корени
  • има 6 кучета
  • висока е 168 см
  • когато била тийнейджърка любимата и група била Nirvana


Любови

През 2004-а се Меган се сгоди за актьора Браян Остин Грийн, по изветен като Дейвид Силвърман от хитовия сериал "Бевърли Хилс 90210". През февруари тази година се разделиха и тя прекрати годежа. През април пак се събраха , а през юни се разделиха окончателно. После Меган Фокс бе забелязана да флиртува в холивудски хотел с Робърт Патинсън от хорър-филма "Здрач".Първо седели един срещу друг на една от масите в заведението, но след това се преместили в интимната обстановка на уютно сепаре. „Просто попитах наблизо седналия младеж за огънче и това се оказа Робърт. Това беше „прословутият" ни флирт", обясни впоследствие тя. Сега пък се носят слухове, че Мегън има връзка с екранният си партньор от Трансформърс Шая Лебьоф.

Титли

В края на юни 2009-а Меган Фокс за втора поредна година зае първо място в класацията на най-сексуалните жени на планетата на списание FHM. Този успех е постигнала единствено Дженифър Лопес, която спечели титлата през 2001 и 2002-а. Меган Фокс е най-сексапилната жена в света и според класацията на сп. "Фор хим". Тя получи и специалния приз на мъжкото списание GQ за „Изкушение на 2008-а".

Изпратено от [[email protected]]

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Заслужено ли победи д-р Неделя Щонова в “Денсинг старс”
Ричард Гиър се завърна на червения килим на кинофестивала в Кан
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
5 шантави факта за хлебарките
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене