Чад Майкъл Мъри - красавецът слиза от хълма

Пише ви една фенка на Чад Майкъл Мъри, силно се надявам да видя името си на някоя от страничките на прекрасното ви списание и новия му сайт. Благодаря от Яничка.
[[email protected]]

За Чад могат да се изпишат много страници, дори и цялото списание няма да стигне, за да се опише красотата и таланта на този млад актьор. Но да започнем от самото начало. През не чак толкова далечната 1891-а , в един горещ 24 август в Бъфало, Ню Йорк, на бял свят се появява все още неизвестния Чад Майкъл Мъри. Когато е само на 10 години, майка му напуска семейството. За него, четиримата му братя и една сестричка се грижи бащата - авиодиспечер.

Чад още от малък показва таланта си. Като всяко едно момче и той мечтае да стане спортист. Но тази мечта се разбива, когато красавецът получава контузия на футболното игрище. За късмет обаче, в болницата, в която постъпва след контузията, попада на мила медицинска сестра, която се изявява и като манекенка. Тя го насърчава да стане модел. И Чад се е вслушва в думите й. Започва да работи в Лос Анджелис.

И въпреки че печели стипендия и има ангажименти в големи модни къщи като „Гучи", Чад решава да се пробва в киното. Първата му роля е в сериала „Диагноза убийство". А филмите, които го изстрелват на върха са „Восъчната къща" , „Историята на Пепеляшка" и сериалът One tree hill - „Самотно дърво на хълма".

В „Самотно дърво на хълма" Чад изграе чудесно ролята на Лукас Скот, която се покрива със самотното му детство. Няма да ви разказвам историята на сериала, защото съм сигурна, че тя е позната на всички. И това е съвсем нормално за един тийн сериал, който продължава да радва феновете си. Те с нетърпение очакват 7-я сезон, в който за голямо съжаление няма да участват Чад и Хилари Бъртън, както съобщи тези дни представител на продукцията. Слуховете за това се понесоха още през февруари, т.г. Тогава Мъри обясняваше на свои фенове: „Продуцентите няма да ме върнат догодина, защото искат да спестят пари". Тогава той окуражи почитателите си, да го подкрепят като изразят гнева си. Но и това не помогна...

Любови и раздели

Личният живот на класавеца Чад не е така безоблачен както артистичната му кариера.
На 16 април 2004-а Чад сключва брак с актрисата София Буш, с която по това време заедно участва в сериала „Самотно дърво на хълма". След по-малко от две години те се развеждат. София признава, че тяхната раздяла дълбоко я е наранила и я е унизила.
По време на брака му се понасят слухове за връзка на Чад с Парис Хилтън.
Сега той вече е сгоден с друга колежка от сериала One Tree Hill - Кензи Далтън. Тя играе незначителна роличка на мажоретка и става гадже на Чад, когато е само на 17 години. Връзката им става официална, когато навършва 18.

Визитка

  • зодия: Дева
  • висок е: 183 см
  • любим спорт:футбол
  • любим амулет: конопена верижка за врата, подарък от баща му.
  • любимата му книга е "Спасителят н ръжта".
  • любимият му филм е "Боен клуб"
  • обича да слуша ретромузика - Франк Синатра, Джеймс Браун и др.
  • идеалът му за жена: умно и красиво момиче, с невинно излъчване.
  • все още си води дневник.
  • има пет кучета.

Изпратено от Яна Семова от Чирпан

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ричард Гиър се завърна на червения килим на кинофестивала в Кан
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
5 шантави факта за хлебарките
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"

Напишете дума/думи за търсене