Концерт по желание на зрителите в "Музикална академия" за Коледа

Снимка: "24 часа"

Звездите на "Музикална академия" да изпеят 12 коледни песни на двучасов концерт, който Тв7 ще излъчи на 25 декември, съобщава "24 часа". Кои ще са те, ще изберат зрителите с онлайн гласуване измежду 34 популярни коледни мелодии, изброени на сайта на шоуто. То ще продължи до 20,00 ч на 8 декември.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Освен звездите на "Музикална академия" - Поли Генова, Кичка Бодурова, Дичо, Прея, както и Сантра и Стенли, които вече напуснаха шоуто, в концерта ще се включат журито и малките певци от детските вокални групи "Бон-бон" и "Мечо Пух".

В епизода тази вечер от 19,30 ч за оставане в академията ще се борят Прея, Етиен Леви и Дичо, който отпразнува рождения си ден в неделя. Тогава певецът бил извън къщата, защото излязъл за участие по морето. Затова празненството било късно през нощта, когато Дичо получил от съквартирантите си торта с надпис "Чичо Дичо ЧРД". Кичка Бодурова също отпразнува своя личен празник с останалите участници, като получи разрешение да покани и гости. Сред тях бяха Борис Годжунов, Мими Иванова и Развигор Попов, текстописецът Найден Вълчев и композиторът Тончо Русев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Задайте си тези 4 въпроса, преди да се разделите с половинката си
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)

Напишете дума/думи за търсене