Концерт по желание на зрителите в "Музикална академия" за Коледа

Снимка: "24 часа"

Звездите на "Музикална академия" да изпеят 12 коледни песни на двучасов концерт, който Тв7 ще излъчи на 25 декември, съобщава "24 часа". Кои ще са те, ще изберат зрителите с онлайн гласуване измежду 34 популярни коледни мелодии, изброени на сайта на шоуто. То ще продължи до 20,00 ч на 8 декември.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Освен звездите на "Музикална академия" - Поли Генова, Кичка Бодурова, Дичо, Прея, както и Сантра и Стенли, които вече напуснаха шоуто, в концерта ще се включат журито и малките певци от детските вокални групи "Бон-бон" и "Мечо Пух".

В епизода тази вечер от 19,30 ч за оставане в академията ще се борят Прея, Етиен Леви и Дичо, който отпразнува рождения си ден в неделя. Тогава певецът бил извън къщата, защото излязъл за участие по морето. Затова празненството било късно през нощта, когато Дичо получил от съквартирантите си торта с надпис "Чичо Дичо ЧРД". Кичка Бодурова също отпразнува своя личен празник с останалите участници, като получи разрешение да покани и гости. Сред тях бяха Борис Годжунов, Мими Иванова и Развигор Попов, текстописецът Найден Вълчев и композиторът Тончо Русев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене