Сладуранката Деби Райън

Сред съзвездието популярни лица на „Дисни" се откроява едно 16-годишно момиче, за което искам да разкажа в моя материал. [[email protected]]

Новата зведа на „Дисни" се казва Деби Райън. Сладуранката е родена на 13 май 1993-а в Алабама.Тя е певица, актриса, озвучител и сценарист. Райън е известна най-вече като Бейли в хитовия сериал на „Дисни" The Suite Life on Deck. Още на седемгодишна възраст тя ходи по театрални участия. През 2007-а участва в Barney & Friends, през 2008-а се появява и в The Longshots.

Баща й е служил в армията и тя е обиколила със семейството си почти цяла Европа. Връща се в Щатите през 2003-а и оттогава живее в Тексас. Деби има по-голям брат Крис. Той е китарист и вокалист. Звездата признава, че се възхищава и подражава на брат си. Райън е била и гост в сериалите Wizards of Waverly Place и Hannah Montana. През 2009-а в интервю за списание „Пипъл" младата звезда сподели че Бренда Сонг е нейния действащ идол.В друго интервю пък каза:„Обичам джаза, обожавам да го пея. Също така обичам и кънтри музиката, а брат ми обича рок. Но честно казано бих се радвала да направя албум с кънтри музика".

Райън прекарва голяма част от времето си в Ronald McDonald House и събира пари за деца в нужда. Тя е включена и в кампанията Disney's Friends for Change. Но най-добре разказва са себе си и за сладкият си живот в различни интервюта самата Деби Райън. И запомнете това име, защото ще го срещате много често.

Блиц:

- Имаш ли регистраци в интернет?
- Да, ето няколко: MySpace.com / DebbyRyan, официалният ми сайт е DebbyRyan.com, а регистрацията ми във Ютуб е TheDebbyRyanOfficial.

- Дай ни малко вътрешна информация за предстоящите епизоди на The Suite Life on Deck
- Бейли и Коуди ще се опознаят и ще погледнат един на друг по различен начин. Ще има бой с хляб и зеленчуци. Много се забавлявах докато снимахме този епизод.

- Имаш ли други проекти освен The Suite Life on Deck?
- Да ще озвучавам анимационо филмче на „Дисни" и след това трябва да допиша сценария, върху който работя.

- На какви музикални инструменти свириш?
- Обичам акустична китара и пианото.

- Любимият ти „Дисни"- филм?
- Харесва ми Mulan и песента Hakuna Matata. Дори имам четка за зъби която ми пее тази песен. даде ми го най-добрата ми приятелка.

- Любим бонбон?
- „Млечният път" ми е любимият бонбон. Обожавам карамел!

- Любимото ти място за пазаруване?
- В момента наистина ми харесва Gap както и Betsey Johnson


- Любима известна личност по начина си на обличане?
- Ашли Тисдейл! Тя може да е цялата в пот, но въпреки това винаги изглежда добре. И Майли винаги изглежда невероятно. Без значение какво носи!

Hot news
Компанията „Уолт Дисни" обяви, че от 19 септември започва излъчването на детската телевизия „Дисни ченъл България". Каналът отбелзва своята премиера със сериала „Хана Монтана". От появата си през март 2006-а той вече е гледан от над 200 млн. зрители по целия свят, а изпълнителката на главната роля Майли Сайръс се превърна в най-популярната млада звезда в САЩ.
Компанията „Дисни" притежава 98 детски канала и/или блокове по други телевизии в 167 страни и на 32 езика.
През 2008 г. „Дисни ченъл" се нареди на първо място сред детските канали в 17 държави.

Изпратено от Мирела Димитрова

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ричард Гиър се завърна на червения килим на кинофестивала в Кан
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
5 шантави факта за хлебарките
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"

Напишете дума/думи за търсене