Джордж Клуни: Все още не съм открил истинската любов

Снимки: W Magazine

Ако се чудите какво му липсва на един от най–привлекателните и секспаилни мъже в Холивуд, то това е любовта – споделя в интервю за W Magazine Джордж Клуни.  

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

След неуспешния си брак с колежката си Талия Болсъм, той категорично заявява, че няма да се обвърже повече официално – обещание, което спазва и до днес. Неотдавна той се раздели с екскечистката Стейси Киблър, а сега е обвързан с манекенката Моника Якшич, но все още търси истинската любов.

52-годишният актьор споделя още, че холивудските звезди Одри Хепбърн и Грейс Кели са неговият идеал за жена. "Когато бях дете, бях влюбен в Одри Хепбърн. Гледах "Ваканция в Рим", когато бях на 11 години. Мислех, че е толкова елегантна, колкото никоя друга, която бях виждал до момента. И се влюбих лудо в нея", разказва с усмивка Клуни. "Винаги съм обичал и Грейс Кели. Когато излизаше от водата в "Да хванеш крадец" и си помислих: "Това е най-красивата жена, която съм виждал някога".

Джордж е решил да заснеме доста нестандартна и интересна фотосесия за изданието заедно с 83-годишната световноизвестна дизайнерката Яйои Кусама.

Последния му филм „Добрите копилета“ (Monumnets Men) очаквайте през 2014 г. – драма за Втората световна война с участието на Бил Мъри, Кейт Бланшет, Мат Деймън, Джон Гудман и др.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене