Разюздана тийнейджърка побърква родителите си

В следващия епизод на документалното риалити "Съдби на кръстопът" красиво момиче ще изложи живота си на огромна опасност със своето фриволно поведение.

16-годишната Йоана от Враца се подлъгва по симпатиите на мъжете и подкрепяна от лекомислието на своята приятелка Стела, тя попада в кошмарна ситуация, от която излизането е трудно. Двете ученички превръщат забавлението в цел на живота си. Те се обличат прекалено предизвикателно, непрекъснато ходят по купони, редовно закъсняват вечер и не спират да флиртуват. Йоана и Стела дори се състезават по бройка на мъжете, с които са били. Поведението им се отразява и на успеха в училище, който драстично спада, но двете нехаят.

Родителите на Йоана са все по-възмутени и се опитват всячески да вразумят дъщеря си, но без успех. Случва се най-лошото: момичетата са нападнати от по-възрастен насилник, който не се спира пред нищо!

Каква ще е участта на красивата Йоана и дали спасението за нея ще дойде, преди да е станало твърде късно, ще разберем този петък, на 06.12., от 21.00ч. по Нова телевизия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене