Разбудете мозъка си

Отговаряйте на глас и после проверете правилен ли е отговорът ви. Така ще разберете каква е умствената ви кондиция и не се ли нуждаете от почивка.

1. Въпрос: Какво слагате в тостера?

Отговор: Хляб. Ако слагате нещо друго бъдете много внимателни! Ако сте отговорили "хляб" минете към втория въпрос.

2. Въпрос: Кажете пет пъти по букви думата "м-л-я-к-о". Какво пият кравите?

Отговор: Кравите пият вода. Ако сте казали "мляко" не правете опит да отговаряте на следващия въпрос. Вашият мозък очевидно е преуморен, може даже да прегрее. По-добре дремнете или почете сп."Хай клуб". Ако сте отговорили "вода" преминете към третия въпрос.

3. Въпрос: Ако червената къща е направена от червени тухли, синята къща е направена от сини тухли, и розовия дом е изграден от розови тухли, а черният дом от черни тухли, то от какви тухли е направена зелената къща(green house)?

Отговор: Зелената къща е направена от стъкло (Green house - парник). Ако сте отговорили "от зелени тухли", спрете веднага да се занимавате с този тест. Ако сте казали "от стъкло", подхващайте четвъртия въпрос.

4. Въпрос: Преди повече от 20 години един самолет летял над Германия на височина 10 километра. Тогава страната е била разделена политически на две части - Западна и Източна. По време на полета три от двигателите на самолета се развалили. Пилотът, чувствувайки, че и последният двигател скоро ще заглъхне, решава да прави аварийно кацане и самолет се приземява на неутрална територия. Къде бихте погребали оцелелите? В Западна Германия, в Източна или в неутралната полоса?

Отговор: Разбира се, че оцелелите не бива да бъдат погребвани. Ако сте отговорили нещо друго, значи съвсем сте изпушили. Ако сте отговорили:"Оцелелите не ги погребват", преминавайте към последния въпрос.

5. Въпрос: Ако стрелката се премества с 1/60 градуса всяка минута, то с колко градуса ще се премести за 1 час?

Отговор: С един градус. Ако сте казали "360 градуса", или нещо друго, различно от отговора "един градус", то мястото ви не е пред компютъра. Изключете го на мига и отидете да се поразведрите.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене