Наоми се вталява азбучно

Азбучна истина за вталяване спазва чернокожият топмодел Наоми Кембъл. Черната перла строго следва принципите, създадени от холивудския диетолог Дейвид Кирш. Наоми се налива с по 2-3 литра минерална вода дневно, към която добавя обилно количество лимонов сок.

Оригиналното име на диетата е ABCDEF - по първите букви на продуктите, които се избягват. Ако искате да изглеждате добре, табу за вас ще са алкохолът, храните с високо съдържание на нишесте, както и тези, наситени с въглехидрати. Трябва да се откажете също от млечните продукти, от сладките вкуснотийки, плодовете и мазнините.

Ето как изглежда менюто на Наоми:

  • Закуска: омлет от белтъци и гъби с домати чери или 300 мл зеленчуков сок. Втора закуска: 90 г риба тон в собствен сос или прясна салата от зеленчуци.
  • Обяд: Печено месо - пиле или пуйка, а може и риба, и голяма салата.
  • Следобедна закуска: две шепи ядки.
  • Вечеря: Голяма салата, в която са добавени филенца пилешко или пуешко или белтъци от сварени яйца.

Такова е менюто на Наоми в продължение на 2 седмици, след което започва постепенно захранване. През първата седмица може да се консумира по един от забранените продукти дневно. От алкохола това е червеното вино, от тестените изделия - пълнозърнест хляб, от въглехидратите - ориз, от плодовете - пъпеш, ягоди, киви, ябълки или круши. От млечните храни - всичко. През втората седмица може да "грешите" два пъти дневно. Третата седмица е най-хубава, защото се полага още нещо забранено.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене