Отпадналият от X Factor Иван Радуловски си връща приятелката

Най-темпераментният участник в X Factor - Иван Радуловски отпадна от шоуто вчера на връх рождения си ден. Той влезе в „музикална битка" с Нелина, вдигайки на крака публиката с изпълнението си на "Too Close на Алекс Клеър", но не успя да събере достатъчно голяма подкрепа от зрителите. Затова пък приятелката му се връща при него, каза той пред Нова телевизия.

Девойката го изоставила преди известно време, но се разкаяла за прибързаната си постъпка. Публиката имаше решаващия вот снощи, след като гласовете на журито бяха изравнени.

"Аз първи усетих твоя талант и повярвах в теб. X Factor не е певчески конкурс - това е шоуто, което трябва да покаже и другите таланти на артиста, за да задържи вниманието ни". С тези думи Любо изравни гласовете на журито и остави зрителите да вземат крайното решение. След вчерашните елиминации X Factor остана само с едно момче - финалист.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева 

Иван, който вчера навърши 25 години, сподели, че е сънувал отпадането си точно на рождения си ден. Той сподели, че X Factor е най-хубавият подарък в живота му и тепърва ще се чува неговото име в публичното пространство. На финала публиката го поздрави, като му изпя Happy Birthday и му пожела успехи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Модата продължава да бъде за много слаби хора
Иван Христов с ново амплоа – ще става певец или китарист?
Свалката с колежка - извън офиса и бъдете дискретни
Стартира инициатива „София – световна столица на спорта за 2024 г.“

Напишете дума/думи за търсене