Ицо Стоте манекенки ще става тв водещ

Христо Сираков

Бизнесменът Христо Сираков се готви за тв водещ догодина, разбра "Труд". Той вече има значителен опит пред камерата като редовен коментатор по различни риалити формати, както и като участник в шоуто на ТВ7 "Милионер търси съпруга" преди време. Именно в ефира на тази телевизия ще се появи известният сърцеразбивач през 2014 г.

Става дума за ново седмично шоу, което ще правят Иван и Андрей, а Сираков ще бъде един от няколкото водещи там. Самите продуценти също ще бъдат част от лицата в късното издание. Вероятно това, че ще се появяват вечер в ефир е била една от причините телевизионните Макс и Мориц да се оттеглят от знаковото си шоу "Сблъсък". От края на декември на ринга вече ще се качват двама нови водещи, които все още се издирват.

Преди години Иван и Андрей вече водеха вечерно ток шоу в Нова тв, чиито успех беше доста спорен. Затова и то спря.
Сред другите обсъждани лица за различните рубрики в бъдещото ново предаване са още Любен Дилов и Жени Калканджиева.


Напролет Иван и Андрей ще правят и втори сезон на "Къртицата". Записванията за участие в смесицата между "Биг брадър" и "Страх" продължават до 3 януари 2014 г. Една от известните дами, която ще се бори с Къртицата, ще бъде изкусителката от страниците на "Плейбой" Венета Харизанова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене