Анджелина Джоли и Брад Пит отново са заедно

Джоли и Пит пак са заедно, пише "Дейл Мейл". Звездната двойка подрани с празнуването на Коледа на луксозна яхта този петък.

Брад, Анджелина и техните шест деца - Мадокс (12г.), Пакс (9г.), Шайло (7г.), Захара (8г.) и петгодишните близнаци Нокс и Вивиън се събраха на борда на луксозната яхта „Призрак" в пристанището на Сидни. Брад беше много зает в последно време със заснемането на филм в Англия, докато Анджелина режисираше нова филмова продукция в Сидни.

Плановете са били Брад да се присъедини към Анджелина на 50-годишнината му на 18 декември, но изглежда не е могъл да издържи дотогава. Докато Анджи и децата се излежавали на яхтата, татко Брад се възползвал от възможността да влезе в ролята на семеен фотограф с помощта на дигиталната си камера. Очевидно денят е бил предвиден за забава - децата играят заедно, под погледа на гордите им родители. По-късно за децата е предвидена и разходка до австралийския зоо-парк.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Това е първият път, когато двамата актьори са разделени толкова дълго време. За последно са прекарали време заедно на 16 ноември, когато актрисата взе награда за хуманитарната си дейност на бляскава церемония в Лос Анжелис. Двамата изглеждат много привързани един към друг. Според слуховете Анжелина е похарчила 20млн. долара за подарък на Брад по повод рождения му ден. Актрисата е купила 11-акровия остров Петра в Ню Йорк, на който са построени два имота от Франк Лойд Райт - любимия архитект на Брад.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене