Георги Милков научи бушмените да викат "Да живее България" (снимки)

Бушмени са се наредили в кръг и пеят "Високи сини планини", а после всички заедно викат: "Да живее България". Учи ги Георги Милков преди няколко месеца, докато е на Черния континент, пише "24 часа". Там той е с група българи, които участват в новото риалити на Би Ти Ви "Африка: Звездите сигурно са полудели".

Всяка седмица оттам си тръгва по един участник, а накрая Георги Милков става първият финалист в него.

След скачането с бънджи от моста на водопада Виктория, гребането в река с пирани, доенето на кози той имаше за задача да продава магуиня - десерт, който прилича на поничка. Събра най-много пули (валутата на Ботсуана) и първи си осигури място на финала. За него се гласува на SMS 191930. Достатъчно е да изпишете Milkov.

Африка винаги е имала притегателна сила за Милков. Включва се в предаването не за да се показва по телевизията, а заради новото приключение.

Досега е преживял какво ли не - оцелял е след плен в Афганистан и стрелба с автомат в Ирак, бил е на погребението на Арафат и на срещи с бойци на "Ал Кайда".

Милков излезе победител от поредното приключение на Черния континент, а дали ще победи и в шоуто на Би Ти Ви, ще стане ясно на финала в понеделник.

Живото предаване е веднага след новините на 9-и, в което ще се състезават Георги Милков, Диляна Попова и Георги Тошев.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене