Звезди в кухнята - Пенелопе Круз

Гаспачо

Продукти: 450 г. Домати, 1 -2 краставици, 2 глави лук, 1 скилидка чесън, 100 г. крутони от бял хляб, 1 ч.л. сол, 1/2 ч.л. червен пипер, зехтин и винен оцет на вкус, 1 връзка магданоз.

Приготвяне: Почистете доматите от люспите и настържете на ренде. Накълцайте наситно почистените чушки, краставици, лук и чесън. Залейте всичко с 450 г. Вода и 2 с.л. оцет. Посолете и разбъркайте.Добавете 2 с.л. зехтин и червения пипер. Разбийте сместта в миксер. Похлупете съда с капак и оставете гаспачото за 2 часа в хладилник. Преди да сервирате разбъркайте добре супата, сложете кротоните и поръсете с накълцан магданоз.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”

Напишете дума/думи за търсене