Звезди в кухнята - Пенелопе Круз

Гаспачо

Продукти: 450 г. Домати, 1 -2 краставици, 2 глави лук, 1 скилидка чесън, 100 г. крутони от бял хляб, 1 ч.л. сол, 1/2 ч.л. червен пипер, зехтин и винен оцет на вкус, 1 връзка магданоз.

Приготвяне: Почистете доматите от люспите и настържете на ренде. Накълцайте наситно почистените чушки, краставици, лук и чесън. Залейте всичко с 450 г. Вода и 2 с.л. оцет. Посолете и разбъркайте.Добавете 2 с.л. зехтин и червения пипер. Разбийте сместта в миксер. Похлупете съда с капак и оставете гаспачото за 2 часа в хладилник. Преди да сервирате разбъркайте добре супата, сложете кротоните и поръсете с накълцан магданоз.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Испания ще се оттегли от "Евровизия", ако Израел участва през 2026 г.
Тенис шампионът Иван май си хвана немско гадже
Различни планове за бъдещето развалили годежа на Нина Добрев и Шон Уайт
Деси Стоянова се завръща в bTV
Клаудия Шифър на 55 г. - играе табла по бански в Гърция, купи си футболен отбор

Напишете дума/думи за търсене