Звезди в кухнята - Дейвид Бекъм

Телешко с киви

Продукти: 2-3 кг. Телешко, 500 г. киви, черен пипер, сол.

Приготвяне: Измийте и почистете кивитата и ги нарежете на малки парченца. Месото измийте добре и с остър нож направете джобчета по цялата му повърхност. Във всяко от тях сложете парче киви, сол и чер пипер. Парчето месо намажете с каша от меката част на кивито и оставете похлупено за една нощ в хладилника. На сутринта завийте месото във фолио, сложете в тавичка с малко мазнина на вкус и вода и печете във фурна 40 минути. Сервирайте го украсено с резенчета киви.

 

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене