Звезди в кухнята - Джулия Робъртс

Салата с морски дарове

Продукти: 2 зелени абълки, 4 краставици, 1 авокадо, 5 стръка зелен лук, 400 г. сварени скариди, зехтин, черен пипер, 1 зелен лимон.

Приготвяне: почистете и нарежете на кубчета краставиците, ябълките и авокадото, а зеления лимон - на резенчета. Наситнете зеления лук. Смесете всичко със скаридите и залейте със зехтин. При сервирането наръсете с черен пипер.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 трика, за които косата ще ни благодари
Подкаст: Донка Ангъчева сяда пред пианото на 5 г., на 10 свири с Пловдивската филхармония
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление

Напишете дума/думи за търсене