Звезди в кухнята - Анджелина Джоли

Пана Кота

Продукти: ягоди и боровинки, 1 прахче ванилия, 30 мл. Козе мляко, 4 ч.л. настърган кози кашкавал, 2 ч.л. акациев мед.

Приготвяне: Кипнете млякото и добавете ванилията. Охладете го и добавете кашкавала и меда. Разлейте го в подходящи чаши, в които сте сложили измити боровинки. Сложете ги в хладилник минимум за 3 часа. Сервирайте като украсите сместта с ягоди.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 минути смях повдигат имунитета
Кога една връзка е безнадежден случай?
Тайните оръжия на доброто първо впечатление
Костов и неговите пристрастия извън страстта му към “24 часа”

Напишете дума/думи за търсене