Звезди в кухнята - Рийз Уидърспун

Ябълков пай

Продукти: 4 неголеми ябълки, 1 прахче ванилия, 2 с.л. захар, сокът от 1 портокал, желтъкът от 1 яйце, тесто тип "Бела".

Приготвяне: Почистете ябълките, нарежете ги на парчета и задушавайте на сляб огън 30 минути с ванилията, захарта и портокаловия сок. Изрежете 4 гръга с диаметър 15 см. от тестото. Подръжте ги в хладилника, намажете ги с желтък и отново сложете в хладилника. Смачкайте ябълките с вилица. Плодовата маса сложете в центъра на кръговете и внимателно ги сгънете и залепете краищата им. Печете 20 минути на 200 градуса.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене