Звезди в кухнята - Рийз Уидърспун

Ябълков пай

Продукти: 4 неголеми ябълки, 1 прахче ванилия, 2 с.л. захар, сокът от 1 портокал, желтъкът от 1 яйце, тесто тип "Бела".

Приготвяне: Почистете ябълките, нарежете ги на парчета и задушавайте на сляб огън 30 минути с ванилията, захарта и портокаловия сок. Изрежете 4 гръга с диаметър 15 см. от тестото. Подръжте ги в хладилника, намажете ги с желтък и отново сложете в хладилника. Смачкайте ябълките с вилица. Плодовата маса сложете в центъра на кръговете и внимателно ги сгънете и залепете краищата им. Печете 20 минути на 200 градуса.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 малки признака, че най-накрая сте готови да обичате
Кои са първите думи, които научава Рейчъл Роу на български (подкаст)
Комедийната актрисата Кати Грифин пред развод
Нети плува в морето посред зима (Видео, снимки)
Хуго Бос шил униформи за СС, IBM правила перфокарти за концлагерите

Напишете дума/думи за търсене