Звезди в кухнята - Рийз Уидърспун

Ябълков пай

Продукти: 4 неголеми ябълки, 1 прахче ванилия, 2 с.л. захар, сокът от 1 портокал, желтъкът от 1 яйце, тесто тип "Бела".

Приготвяне: Почистете ябълките, нарежете ги на парчета и задушавайте на сляб огън 30 минути с ванилията, захарта и портокаловия сок. Изрежете 4 гръга с диаметър 15 см. от тестото. Подръжте ги в хладилника, намажете ги с желтък и отново сложете в хладилника. Смачкайте ябълките с вилица. Плодовата маса сложете в центъра на кръговете и внимателно ги сгънете и залепете краищата им. Печете 20 минути на 200 градуса.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене