Звезди в кухнята - Моника Белучи

Тирамису

Продукти: 2 яйца, 200 г. сирене маскарпоне, 300 г. ягоди, 12 бр. бишкоти, 5 мл ягодов сироп, 1 ч.л.малинов ликьор, 150 мл. вода, 80 г. захар.

Приготвяне: Нарежете 6 ягоди, сложете ги на пергаментова хартия за 30 минути в нагрята фурна. След изключването на фурната ги оставете вътре, за да изсъхнат. Разбийте желтъците със захарта докато побелеят и се сгъстят. Смесете крема с останалата захар, сиренето и разбитите белтъци. Смесете ягодовия сироп, ликьора и водата. Сиропирайте бишкотите. Вземете четири прозрачни чаши и във всяка подредете на слоеве бишкоти, късчета ягоди и крем. Сложете за 1 час в хладилника. Изсушените ягоди смелете на прах в кафемелачка и с готовата пудра украсете всяка чаша преди сервирането.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Черната Златка се снима с новото гадже
Бриджит Фонда не иска да е звезда, чукна 60 г. като типична домакиня
Кейт Уинслет: Да си известен е ужасно, след "Титаник" животът ми беше неприятен
143 филма показват на поредния "София филм фест"
Соня Йончева: Свободата винаги ме е водила

Напишете дума/думи за търсене