Звезди в кухнята - Моника Белучи

Тирамису

Продукти: 2 яйца, 200 г. сирене маскарпоне, 300 г. ягоди, 12 бр. бишкоти, 5 мл ягодов сироп, 1 ч.л.малинов ликьор, 150 мл. вода, 80 г. захар.

Приготвяне: Нарежете 6 ягоди, сложете ги на пергаментова хартия за 30 минути в нагрята фурна. След изключването на фурната ги оставете вътре, за да изсъхнат. Разбийте желтъците със захарта докато побелеят и се сгъстят. Смесете крема с останалата захар, сиренето и разбитите белтъци. Смесете ягодовия сироп, ликьора и водата. Сиропирайте бишкотите. Вземете четири прозрачни чаши и във всяка подредете на слоеве бишкоти, късчета ягоди и крем. Сложете за 1 час в хладилника. Изсушените ягоди смелете на прах в кафемелачка и с готовата пудра украсете всяка чаша преди сервирането.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене