Звезди в кухнята - Джанет Джаксън

 

Апетитна сьомга

Продукти: 600 г сол, 600 г брашно, 4 яйца, 225 мл вода,1 кг изчистена сьомга, 1 лимон, 2 връзки наситнен копър.

Приготвяне: от солта, брашното, водата и три яйца замесете с помощта на миксер гладко тесто. От него оформете топка, завийте я във фолио и я оставете в хладилника за около час. Когато го извадите, го поставете върху набрашнена повърхност и разточете от него кора с дебелина около сантиметър. Поръсете тестото с нарязан на ситно копър. Осолете добре сьомгата и я покрийте с резени лимон. Поставете рибата върху тестото и я увийте с него. Загрейте фурната до 230 градуса. Поставете така увитата риба в набрашнена и намаслена тавичка, като накрая намазвате тестото отгоре с разбито яйце. Печете 40 минути. След като извадите ястието, го прехвърлете в подходяща чиния и с помощта на нож отстранете горната част на тестото и кожата на рибата. Нарежете на порции и полейте с лимонов сок.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Испания ще се оттегли от "Евровизия", ако Израел участва през 2026 г.
Тенис шампионът Иван май си хвана немско гадже
Различни планове за бъдещето развалили годежа на Нина Добрев и Шон Уайт
Деси Стоянова се завръща в bTV
Клаудия Шифър на 55 г. - играе табла по бански в Гърция, купи си футболен отбор

Напишете дума/думи за търсене