Звезди в кухнята - Дженифър Лопес

Салата "Ница"

Продукти: 250 г картофи, 125 мл бульон, 3 яйца, 300 г зелен фасул, половин маруля, 200 г домати, 300 г консерва риба тон, 1 скилидка чесън, 6 с.л. винен оцет, смлян черен пипер, 1 ч.л. горчица, 5 с.л. зехтин, 2 с.л. накълцан магданоз, 50 г маслини без костилки, 4 шпроти.

Приготовяне: Сварените картофи нарежете на кръгчета. Залейте ги с бульона и разбъркайте. Сварете яйцата и зеления фасул. Нарежете доматите, марулята и рибата на парченца. Накълцайте чесъна. Смесете го с оцета, зехтина, горчицата, черния пипер и магданоза. Разбъркайте всичко с маслините, шпротите и маринатата. Обелете яйцата, нарежете ги и украсете салатата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Албена Денкова посреща юбилей с държавна награда
4 умни момичета, ценни за "24 часа", взеха своите дипломи
Анджелина Джоли: Да съм родител е всичко за мен
Израелски стартъп бори комарите с изкуствен интелект
Зимен хороскоп за всички зодии

Напишете дума/думи за търсене