Колко плащат звездите, за да сияят?

Усещането, че си център на внимание и всички те гледат с възхита, е безценно... За някои. При други идва с касова бележка за няколко хиляди. Точно 7 са те при Мила Кунис, пише "Труд". За да блести с равномерен и сияен тен, актрисата си прави пилинг с диамантени и рубинени частици, като за всяка процедура плаща по 7 бона в долари.

Идеята да си открадне от блясъка на скъпоценностите хрумва и на Кели Озбърн. Докато татко Ози дере гърло, дъщеря му пръсна 250 хил. за диамантен маникюр, за да има с какво да се покаже на церемонията за раздаването на "Еми" миналата година.

В сравнение с нея Бионсе минава много тънко, като плаща само по 90 долара на нокът за златния си маникюр. Той пасва на пищната визия на кралица за новия албум.

Не на маникюра, а на косата явно държи Риана. Барбадоската перла дава по 23 000 долара седмично за личен стилист, което прави повече от 1 млн. на година. Толкова излиза луксът да се появяваш винаги с различна прическа. Остава и косата да издържи екстравагантните експерименти.

Крем с човешка плацента е тайната на Джей Ло. Пуерториканската дива се доверява на експерти, които обещават кожа, гладка като на бебе, и срещу хилядарка се снабдява с нестандартния козметичен продукт.

Мадона, чийто най-голям страх е целулитът, дава със $77 хил. повече. Материалното момиче си купува специален уред, който се бори с портокаловата кожа, като прилага терапия с акустични вълни.

До по-големи крайности стига Деми Мур. Според "Хъфингтън пост" актрисата дала близо 400 хиляди за пластични операции и процедури с пиявици, за да детоксикира кръвта си.

С бира, лъжици и пастаза зъби -евтино и удобно

Когато шампоанът е на привършване, може да преглътнете новината с бутилка бира или направо да я използвате вместо шампоан. Така прави Катрин Зита-Джоунс. Поливате косата си с пенливата течност, увивате я в кърпа за 5 минути и изплаквате. Резултатът е здрава и бляскава грива.

На виното вместо на бирата разчита Тери Хачър. Красавицата от "Отчаяни съпруги" добавя малко вино, когато приготвя ваната си. Актрисата се съмнявала, че методът на Клеопатра да се къпе с мляко върши добра работа. Затова намерила друг начин да си осигури гладка кожа. "Може обаче да ви трябват няколко бутилки...", предупреждава актрисата.

Сред дамите, които най-много (и евтино) държат на косата си се нарежда и Денис Ричардс. Блондинката се грижи за добрия вид на косите си в домашни условия, като си прави маска с авокадо. То заздравява и придава блясък, съгласяват се и фризьорите, като препоръчват за още по-добър ефект към плода да се добавят и няколко капки зехтин.

Кетчупът пък спасил Сиера Милър. "Боядисах се с къна и след това не успях да я махна. Пробвах с какво ли не. Единственото, което проработи, беше кетчуп. Намазах косата си с него и къната падна", хвали се самата Сиера. Проблем с отстраняването на грима си има Лейди Гага.Певицата не пести брокат, а след това го маха най-бързо с помощта на тиксо. Паста за зъби срещу пъпки пък е тайната на Дженифър Лав Хюит.

С два практични съвета за разкрасяване се включва и моделът Миранда Кер. Тя използва блясъка си за устни като сенки за очи, за да придаде свеж вид на лицето си. Миглите си извива с помощта на лъжица, която трябва само предварително да бъде нагрята.

... И малко екстраваганца

Ангелите на "Виктория"пият водка за свеж дъх

След няколко водки всяка жена може да изглежда като модел на бельо. Но кой да предположи, че най-съблазнителните модели също имат причини да обръщат по някоя водка? Зъболекарката на звезди д-р Дженифър Джаблоу разкри пред списание "Шейп" на какво се дължи обаянието на красавиците. Ангелите на "Виктория" редовно използват домашно приготвен коктейл от водка, ментови бонбони, лимонов сок и щипка канела. Дамите си посръбвали, защото вярвали, че по този начин освежават дъха си. Зъболекарката обаче е на друго мнение и предупреждава, че тази практика може само още повече да изсуши устната кухина и вместо да действа освежително, да стане причина за лош дъх.

Риби правят педикюра на Джоли

Дългите часове, прекарани при маникюристката, вече могат да минават много по-бързо и забавно. Процедура, която се предлага и в България, съчетава масажа и грижата за краката, като оставя рибки да свършат работата. Клиентите потапят ходила във вода, а рибите премахват мъртвите клетки по повърхностния слой на кожата и оставят стъпалата гладки.

Идеята да разнообрази малко посещенията си в козметичните салони толкова се харесала на Анджелина Джоли, че актрисата завела и децата си.

Курешки за Бекъм

Крем, който се прави от екскременти на птици, е използван още преди хилядолетия в Япония. Днес се предлага в изисканите салони, а негови почитатели са семейство Бекъм. Двойката е посветена в тайната, че не всички курешки вършат работа. Най-полезни са тези от славей заради тревите, с които той се храни.

Кейти Холмс залага на змийска отрова

Стига да не те убие, змийската отрова може да те подмлади. На това разчитат Кейти Холмс и Гуинет Полтроу. Двете актриси се подлагат на терапия, която използва серум, извлечен от змии.

Парализиращото му действие влияе на стареенето на клетките, смятат швейцарските учени, които стоят в основата на нововъведението.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене