Любовта влиза и през затворена врата

Когато една врата се затваря, друга, по-красива, се отваря.

Здравейте, „Хай клуб"! Радвам се, че има такава рубрика , за да могат хората да разкажат своите истории. А ето и моята.

Всичко започна през 2007 година, през март, когата се запознах с въпросния човек. Бяхме заедно на състезание и съвсем случайно се запознахме чрез общи приятели. След тази наша първа среща всеки продължи по пътя си и не сме се засичали изобщо. Той замина за друга държава, а моят живот не се промени с нищо. Дотогава, когато завърших седми клас и трябваше да кандидаствам в друго училище. Приеха ме и на първия учебен го видях.

Да, същият човек, с когото се бях запознала преди две години сега седеше пред мен и се чудеше от къде ме познава. Припомнихме си запознанството ни и започнахме да си говорим. Всичко наоколо сякаш го нямаше когато говерх с него. Ето така се забърка любовната магия. След това започнахме да се виждаме по-често в училище. До един фатален ден, когато страстта в мен щеше да изгори и двама ни. Когато бях тъжна той ми помогна , но аз бях бясна и не мислех много за неговата подкрепа. Тогава още повече усещах магията между нас.

Така се получи., че двамата бяхме в един отбор и трябваше непрестанно да тренираме или по-точно да бъдем заедно. Когато пътувахме веднъж на поредното състезание, той седана до мен и си поговорихме. Оказа се, че обичаме един и същ тип музика, което ни приближи още повече един към друг. Но веднъж, в разговор с моята най-добра приятелка, разбрах, че той си има гадже, което много обича. В този момент един въпрос нахлу в съзнанието ми. Защо след като има приятелка се държи по този предизвикателен начин и не само с мен, а с всички момичета? Много ме нарани и реших да му причиня това, което той ми направи.

Започнах да общувам с брат му и той поне ме оцени. Каза ми, че сам най-добрата му приятелка, което беше много важно за мен. Дори по-важно от това да бъдем нещо повече. Но се оказа, че той ме харесва и наистина иска да сме повече от приятели. Тогава вече бях доволна. И си мислех, че съм отмъстила за болката и сълзите, но явно не е било така. Аз също се влюбих в него и сега ние сме много щастливи заедно. Постоянно ме изненадва и ми прави подаръци. Наистина го обичам много. И сега разбирам колко е вярна мисълта, че когато една врата се затваря, друга, по-красива се отваря. Пожелавам на всички да са щастливи както мен в този момент и да срещнат човека , с когото ще се чувстват обичани и шастливи.

Йоана Каменова [[email protected]]

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене