Следвай сексапила на монахинята!

Актуалните тенденции при грима според “Шанел” са златиста очна линия и ярки сексапилни устни.

Най-празничният месец в годината настъпи и за голяма част от дамите се превръща в истински панаир на суетата, пише "Труд".

Дай им на жените да се вълнуват от фиести, подаръци и най-вече колко бляскави да бъдат в новогодишната нощ.

Кои са актуалните новогодишни тенденции?

Първото, с което трябва да се съобразите, е мястото, където ще празнувате. Ако то предполага да сте много елегантни - съвсем спокойно може да облечете дълга коктейлна рокля.

В тази нощ може да си позволите да сте хем екстравагантни, хем стилни. Шантавото хрумване е тоалет в църковен стил. Идеята първо осени Долче и Габана, но техните рокли бяха отрупани в злато и "стенописи". Сега трендът е "пасторски" костюм или монашеско расо. Изборът ви е между черна рокля с бял пластрон или блуза с висока бяла яка. Всичко останало по вас трябва да е бляскаво за баланс - и гримът, и бижутата.

Розовото е новото "черно" този сезон. Ако сте маниачка на тема мода, трябва да сте непременно в лъскав розов сатен или коприна. Трети вариант е в модния "мъжки" стил - панталон, риза и сако.

2014-а идва с блясък в очите и вятър в косите

Макар че според зимните тенденции лицето трябва да изглежда максимално естествено, в новогодишната нощ може да си позволим по-силен грим.

Този сезон е модерно очите да бъдат подчертани с очна линия. Само че тя вече не е черна или кафява, а е задължително бляскава, сякаш снежинки са поръсили клепачите ви. "Пайетите" върху очите са в цвят, който кореспондира с тоалета ви. Най-нежно стои розовият отблясък над розова сатенена рокля, плътно прилепнала по тялото. Но линията може да е и в тъмносив "металик", което пък придава особена драматичност на погледа. Този стил е подходящ за "фаталните жени". Златисти и сребристи брокатени сенки заменят искрящата очна линия. При червилата, с които устните силно се очертават, на мода са тъмните тонове - виненочервено, кафяво и сливовочерно. Страстното яркочервено е незаменима класика, особено за русите жени. Така че ако сте блондинка в червена дантелена рокля с гол гръб, не го пренебрегвайте.

Изборът на прическа се съобразява с тоалета и бижутата. Ако бижутата ви са огромни и пищни, вдигнете косата в кок.

Основно правило е визията да се доминира от един, най-много два акцента. Така че ако облечете расо, наблегнете на грима и бижутата. И обратно - ярката рокля няма да търпи дръзки аксесоари.

Косите са небрежно оформени, като разчорлени от вятъра. Забравете за силно стилизиращите продукти, от които прическата ви изглежда като бетонирана. Ако предпочитате да сте с разпуснати коси, оставете къдрите ви да падат на естествени вълни. Тази естественост обаче се постига с четка и сешоар, най-добре при майстора във фризьорския салон. Ако косата ще е прибрана, имате няколко варианта - на "вързан" кок, което пак изисква ръката на професионалист, на опашка, хваната на тила, или на плитка, но от нея трябва да стърчат кичури.

НАТРУФЕНИ С БИЖУТА

Труфенето с бижута е позволено при права едноцветна - най-добре тъмна - рокля или стилен мишосив костюм мъжки тип. Актуалната "расова" тенденция, съчетана с пищни дрънкащи аксесоари, е супер еротична, защото е леко перверзна. Това е, в случай че искате да блеснете като "фешън икона"- черната рокля ще понесе и дълги златни обици, и серия от масивни гривни, и тежък грим на златни капки. Лагерфелд тази зима смени златото със сребро, можете да го последвате.

 В руслото на модния църковен тренд особено актуални са полюшващите се до пъпа огромни златни кръстове, виснали на яки златни вериги. Ако това ви харесва...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене