Георги Милков: В Африка най-много ми липсваше джин с тоник

Снимка: Йордан Симеонов

"За малко да пропусна този финал. Пристигнах пред зала 2 на НДК, откъдето трябваше да се излъчи шоуто, 10-15 минути преди ефир. Но на вратата охраната ме спря, за да ми поиска покана. Казах, че нямам в себе си, защото съм ги раздал на роднини и приятели, но съм участник в шоуто и се предполага, че трябва да вляза", съобщи 24 часа.

По този начин Георги Милков отговаря на въпроса как се е чувствал на финала на шоуто  „Африка: Звездите сигурно са полудели".

"Гардовете обаче явно бяха професионалисти и казаха, че ме разбират и много съжаляват, но няма как да ме пуснат без покана. Видях, че не се шегуват, и си тръгнах. Щях да търся вариант за влизане през някой друг вход.

На стълбите в подлеза срещнах майката на Тошко (Георгиев, също участник в шоуто - б.а.), която не можеше да повярва и предложи да звънне за помощ на някого вътре, за да ме вкарат. Реших, че може да изгубим повече време, докато се обясняваме и хукнах да заобиколя и да пробвам да убедя охраната на служебния вход.

 Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева  

По пътя срещнах друг познат, който се беше запътил към зала 2, за да гледа шоуто. За малко да се разминем, защото и двамата бързахме, оставаха 5-6 минути до началото. Като разбра какъв ми е проблемът, каза, че има три покани и ще ми даде едната.

Така с него се върнах ухилен до уши на същия вход вече като горд собственик на официална покана за шоуто "Африка: Звездите сигурно са полудели". И успях да участвам на финала."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене