Натури и Колинс - новите тийн любимци

Каква е цената на славата? Трудно ли се става танцуваща звезда? Отговор на тези въпроси ни дава Fame. Новата и изобилстваща на изключителна музика и хореография версия на едноименния, отличен с "Оскар", кинохит Fame проследява историите на група талантливи танцьори, певци и актьори. В среда с жестока конкуренция всеки от възпитаниците на училището ще бъде подложен на изпитание. Те ще се стремят към успеха под ръководството на утвърдени и взискателни преподаватели и благодарение на обичта и подкрепата на приятелите и съвипускниците си те ще разберат дали притежават необходимите качества, за да постигнат жадуваната слава.

Една от актрисите Натури Ноутън е сред щастливките в звездния състав. „Денис е класическа пианистка, тя е прекалено закриляна и контролирана от родителите си. Опитва се да разбере коя в действителност е тя и по кой път да поеме," споделя Натури. Големият пробив настъпва, когато е на 14 години: „Когато бях на 14 ме прослушаха за момичешка група и така се събрахме 3LW. На 15 подписахме, направихме сделка със Sony Epic и албумът ми стана платинен."

Екранният й партньор Колинс Пение, който играе рапърът Малик също е доста развълнуван от участието си в проекта: „Малик е душата на филма. Той е от бедно семейство и няма достатъчно вяра, че ще успее в живота. Учителят му (в ролята Чарлс Дътън) открива таланта му и го насърчава да го развие. Малик е затворено дете, той е построил стени около себе си, защото често е бил нараняван и е преживял много. Той получава шанс да се развие като изпълнител и да открие собствения си глас." Колинс е благодарен на късмета си, защото е имал доста тежко детство. „Извадих страхотен късмет. Първата ми голяма роля беше в „Закон и ред". По същото време подписах договор с агенцията за модели „Форд". Оставих снимка в агенцията и им казах, че ще съжаляват, ако не ме потърсят."

Натури Ноутън

„Имаше много нови песни, които направихме... много се вълнувах за ремикса на песента от Fame - тя е разпознаваема за хората, гледали оригинала, но определено е с ново звучене. Аз имам няколко песни и лично съм поласкана и късметлийка да участвам с толкова много изпълнения. Това е като сбъдната мечта за мен."

Родена е на 20 май 1984-а в Ийст ориндж, Ню Джърси
В ролята на: Денис, пианистка и певица
Предишни участия: на Бродуей, като Малката Инез Hairspray, екранно участие с Лил Ким в Notorious
Началото: „Започнах да пея в църковния хор, когато бях на пет години. Знаех, че искам да бъда певица. Идеята да играя дойде, когато вече бях по-голяма, но така или иначе винаги съм била много динамична"
Най-тежкият момент: „Когато групата ни се раздели това беше голямо връщане назад. Не исках да пея вече... Беше ми трудно да премина през това, но с времето успях да се справя."


Колинс Пение

„Историята на Малик прилича много на моята. Трябваше да вложа много от себе си в образа и да бъда болезнено откровен. Много от нещата, които героят преживява във филма, напомняха на трудностите, през които съм минал в живота си.


Роден е на 20 юни 1987-а в Бруклин, Ню Йорк
В ролята на: Малик - актьор/рапър
Предишни роли: Във филмите All Fall Down, Half Nelson, „Абитуриентска нощ" и „Под пара". Модел на агенция „Форд" и лице в рекламана кампания на Келвин Клайн.
Началото: Пение израства в приемни семейства и заживява сам на 15-годишна възраст, за да се опита да създаде по-добър живот за себе си. „Известно време бях бездомен и трябваше да мина през какво ли не, за да осъществя мечтата си."
Паметен момент: „Дори когато бях бездомен продължих да вярвам и да следвам мечтата си. Справих се, защото не обърнах гръб на приятелите си и продължих да усъвършенствам дарбата си. Трябваше да бъда изобретателен. Често ходех в библиотеките и книжарниците, посещавах курсове в Бродуейския център по танци и ходех на лекции, когато имах възможност. Започнах да печеля пари, можех да си купувам храна и в крайна сметка си намерих апартамент."



 

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене