Шарапова: Благословена съм да имам всичко с Григор

Getty/Guliver

Мария Шарапова даде обширно интервю за „Ню Йорк Таймс", в което разказва подробно за живота и кариерата си. Не е пропусната и темата за любовта й с григор Димитров. Руската тенисистка и 22-годишният хасковлия са официално заедно от пролетта на 2013 година.

„2012-а беше много трудна за мен - преживявах раздялата си с годеника ми Саша Вуячич, а горе-долу по това време успях да спечеля и трофей от Големия шлем (б.а. Ролан Гарос). Сега обаче всичко е добре, хубаво ми е. Определено изживявам много хубав период от живота си. Мисля, че съм по-благодарна за нещата, които имам, защото натрупах опит. Ако мога да се прибера вкъщи и да съм щастлива с някого, то е защото съм се поучила от миналото си.

Хубаво е да виждам, че до мен стои човек, който гради собствения си живот и собствената си личност, уважава това, което аз правя, дава ми свобода да живя моя си живот, но в същото време е огромна част от него. Това е много трудна за откриване комбинация в една връзка, но аз се чувствам благословена да имам всичко това", споделя Шарапова за връзката си с Григор.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене